Новини

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ОТ ВИК ЕООД ПЛОВДИВ

Дружеството пожелава на всички свои клиенти и партньори предстоящите Коледни и Новогодишни празници да донесат топлина в домовете им, благополучие, доброта, обич и светли помисли към ближните. Бъдете здрави, щастливи, целеустремени, за да преодолявате предизвикателствата на вре ..

Дата: Понеделник > 21-Декември-2020

ИНКАСИРАНЕ НА ВОДОМЕРИТЕ И РАБОТНО ВРЕМЕ НА КЛИЕНТСКИТЕ ЦЕНТРОВЕ ПРЕЗ МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ В УСЛОВИЯТА НА УСЛОЖНЕНА ЕПИДЕМИЧНА ОБСТАНОВКА

Уважаеми клиенти, Във връзка с удължената извънредна епидемична обстановка на разпространение на  случаи на COVID-19 (корона вирус) на територията на Република България, както и предприетите от Правителството противоепидемични мерки за защита от вируса, ВиК Оператор – гр. Пловдив Ви уведомяв ..

Дата: Вторник > 01-Декември-2020

ПРОМЯНА НА РАБОТНОТО ВРЕМЕ НА ОТДЕЛ “СТАНОВИЩА”

Във връзка с усложнената епидемиологична обстановка Ви уведомяваме, че до 23.11.2020 год., включително, Отдел “Становища“ няма да приема заявления за изготвяне на акт 16 за обекти. Извиняваме се за причиненото неудобство и вярваме, че с общи усилия ще ограничим разпространението на заразата.


Дата: Вторник > 17-Ноември-2020

ПРОМЯНА НА РАБОТНОТО ВРЕМЕ НА “ЦЕНТЪР ЗА РАБОТА С КЛИЕНТИ“

Във връзка с усложнената епидемиологична обстановка Ви уведомяваме, че до 30.11.2020 год.,включително,“Център за работа с клиенти“ ще обслужва граждани и фирми от 08:00 до 13:00 часа.Извиняваме се за причиненото неудобство и вярваме, че с общи усилия ще ограничим разпространението на заразата.

Дата: Вторник > 03-Ноември-2020

Намалено водоподаване в град Пловдив

„Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – гр. Пловдив информира своите потребители, че на 06.10.2020г. /вторник/ от 09,00ч. до 16,00ч., поради извършване на върхова ревизия и профилактика на електросъоръженията на помпена станция „ЮГ“, водоподаването в град Пловдив ще бъде с намалено налягане, кат ..

Дата: Понеделник > 05-Октомври-2020