ИНКАСИРАНЕ НА ВОДОМЕРИТЕ И РАБОТНО ВРЕМЕ НА КЛИЕНТСКИТЕ ЦЕНТРОВЕ ПРЕЗ МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ В УСЛОВИЯТА НА УСЛОЖНЕНА ЕПИДЕМИЧНА ОБСТАНОВКА

Уважаеми клиенти,

Във връзка с удължената извънредна епидемична обстановка на разпространение на  случаи на COVID-19 (корона вирус) на територията на Република България, както и предприетите от Правителството противоепидемични мерки за защита от вируса, ВиК Оператор – гр. Пловдив Ви уведомява, че грижата за клиентите и служителите на дружеството е от първостепенно значение за дружеството.

ВиК Оператор – гр. Пловдив Ви уведомява, че и през месец декември ще продължи практиката за отчет, без да осъществява физически контакт с клиентите си с цел ограничаване и недопускане на контактно разпространение на заразата. За оптимално отчитане на потребените ВиК услуги от клиентите на дружеството, ВиК Оператор – гр. Пловдив Ви уведомява, че инкасирането на водомерите на клиентите ще се извършва служебно, на база предходна консумация, съгласно действащите Общи условия на ВиК Оператор – гр. Пловдив.

В условията на усложнената епидемична обстановка Ви уведомяваме, че до 31.12.2020г., включително клиентските ни центрове ще продължават да обслужват граждани и фирми с намален капацитет при следното работно време: от 08.00ч. до 15.00 часа.

Затворени остават каса и клиентски център град Пловдив, ул“Русе“.

Извиняваме се за причиненото неудобство и вярваме, че с общи усилия ще ограничим разпространението на заразата.

За допълнителна информация и справки се обръщайте към контактния център на дружеството на телефон 032/ 605 660.


От ръководството на ВиК Оператор – гр. Пловдив